10 Mart 2013 Pazar

PEGGY PORSCHEN'DEN BUTIK PASTACILIGA YENI BIR KITAP





Butik kurabiye, pasta, cupcake deyince bende akan sular duruyor, yapmayı , yemeyi, bununla ilgili kaynakları okumayı çok severim :) Kütüphaneme bununla ilgili yeni bir kitap daha eklendi geçtiğimiz hafta. Peggy Porschen 2003 yılında butik pastacılığa başlamış. Önceleri sipariş üzerine çalışan Porschen zamanla kendini geliştirip, eşinin ve ailesinin desteğiyle işleri büyütmüş yani bizim tabirimizle Allah yürü ya kulum :) demiş kendisine. Bundan önce Pretty Cakes adlı ödülde almış bir kitabı daha var. 2011'de güzel ve çalışkan bir ekiple Londra'da butik pastanesini ve akademisi'ni açmış. Darısı benim ve bu hayal ile yaşayanların başına diyorum. Ve birgün yolum Londra'ya düşerse kesinlikle gidip o lezzetlerden tatmak ve kendisiyle tanışmak isterim. Aşağıda kitaptan birkaç kareyi paylaşmak istiyorum sizlerle, başarı öyküsü, tarifleri, işin püf noktaları, ayrıntılı görsel tarifleri çok güzel paylaşmış okurlarla. Teşekkürler...




Nefis pastalarından sadece bir tanesi , yummy :))




Birçok adım adım görsel olarak anlatılmış tarifler var...




Londra'da bulunan butik pastanesinin önünde ekibiyle birlikte...




7 yorum:

  1. Bir gün bize de yürü ya kulum der de bizde böyle resimler çekiliriz umuyorum bende de duruyor o akan sular butik pasta denince. Yakında bende bununla ilgili sitemi ilerde de pastanemi açacağım inşallah. Hemen alayım teşekkürler. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bende aldım bu kıtabını bloğumdada var daha henuz denemedım bakalım sen denersen cesaret alırım belkı

    YanıtlaSil
  3. Hayattan azıcık; inşallah tüm güzel dileklerin ve hayallerin gerçekleşir bizde açılışına katılırız :))

    YanıtlaSil
  4. Selma teşekkürler, bakalım bende ilk fırsat bulduğumda denemeye başlayacağım en basit olanından :) şu aralar yoğunum. Çok güzel şeyler var şimdi inceleme aşamasındayım.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir kitap, bende birçok yayını aldım ilerde paylaşacğım. pasta yapmayo çok seviyorum :)
    bende bekliyorum bloguma :)

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraflar anlatımlar gerçekten çok güzeller değil mi? Bende en kısa zamanda denemek istiyorum :)Geleceğim, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Hello! I could hаѵe sworn I've been to this website before but after browsing through some of the post I realized it's new to mе.
    Nonetheless, I'm definitely happy I found it and I'll be boоκmarking and cheсking back
    frequently!

    Here is my website; SEOPressor V5

    YanıtlaSil

Special design for Sonbahar Tatlar / Blog Tasarımı