24 Kasım 2011 Perşembe

CANIM ÖĞRETMENLERİMİZ.....

 Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun diye başlamak istiyorum söze...Bugünün anlam ve önemine uygun olarak canım oğlum Ergin'imle güzel kurabiyeler hazırladık, paketledik ve öğretmenimize gönderdim çünkü ben akşamları almaya gidebiliyorum, babamız sabahları okula bırakıyor canım oğlumu. Bizim okul maceramız Eylül'de başlamıştı burada.. bahsetmiştim tam 2,5 ay oldu ve oğlum kreşini, öğretmenini çok seviyor, tüm anaokulu çalışanları hepsi çok güleryüzlü ve ilgili. Ergin okuldayken bende işlerime rahatça adapte olabiliyorum. İlk başlarda çok zor gelmişti ama alıştım, insan hayatta nelere alışmıyor ki...

Dolayısıyla ilk öğretmen hayatta çok önemli ben hala anaokulu öğretmenimi hatırlıyorum adı Derya idi , Cerrahpaşa Hastanesi'nin  kreşiydi bir sene beraberdik hala dün gibi hatırlarım, sonrasında ayrılmıştı ben bir daha göremedim ama hala hatıralarımda. Keza aynı şekilde ilkokul öğretmenimide çok net hatırlıyorum ismi Ayşe Uzer'di. Soyadınıda hatırladım çünkü beş sene boyunca onun sayesinde okulu çok sevdim ortaöğretime bizleri çok iyi hazırladı, disiplinliydi, çok iyi bir öğretmendi.

Bize hayatı, okumayı, disiplini, birtakım değerleri, prensipli olmayı öğretebilen öğretmenlerimize karşı sevgi dolu ve saygılı olalım ve onları hatırladığımızı aslında hiç unutmadığımızı onlara bir şekilde hissettirelim....


Şimdi sırada canım oğlum Ergin'inde katkılarının olduğu öğretmenler günü kurabiyelerimiz:))))









İtiraf ediyorum fotoğraflar çok kötü :(( En kısa zamanda güzel bir fotoğraf makinası almam gerek. Bana tavsiye edebileceğiniz marka varsa önerilerinizi yorum kısmına bırakırsanız çoook sevineceğimmm :)) Mis gibi kurabiye dolu günler size :)))




BON APPETİT...



4 yorum:

  1. çok şık düşünülmüş bir hareket kendi emeğiyle hediye:)
    sevgilerimle
    yemekbirask

    YanıtlaSil
  2. Yemekbiraşk çok teşekkür ederiz, oğlumu almaya akşam okula gittiğimde öğretmenimiz teşekkür etti çok beğenmiş ben daha da mutlu oldum tabi :))

    YanıtlaSil
  3. Oooo kurabiyeler çok şık. Öğretmeniniz herhalde bayılmıştır!

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Tijen Hanım, evet çok beğendiklerini ifade ettiler , çok mutlu oldum tabi :))

    YanıtlaSil

Special design for Sonbahar Tatlar / Blog Tasarımı