15 Ekim 2010 Cuma

BİR DEMLİK SOHBET VE YONCA GIDA


Merhaba,
Sevil Hanım'ın bir demlik sohbet sitesinde yonca gıda ile birlikte izleyenleri için çok güzel bir hediye paketi hazırlamışlar. Bu hediyeyi kazanabilmek için neler yapmanız gerektiğini linklere tıklayarak öğrenebilir, 3 şanslı izleyiciden biri siz yada ben olabilirim :)

Bu etkinlik 31.10.2010 tarihine kadar geçerli sonuçlar 01.11.2010 tarihinde kazanan şanslı izleyiciler bir demlik sohbet adlı siteden duyurulacak.
Bol Şanslar :)






AYŞE TÜTER, BLOGGER’LAR İLE BİRARAYA GELDİ

Ayşe Tüter, İstanbul’lu bayanlar ile buluştu.


Yonca Gıda, İstanbul’lu blogger bayanlar ile ünlü yemek danışmanı Ayşe Tüter’i bir araya getirdi. Etkinlikte hem birlikte kahvaltı edip hem de Ayşe Tüter ile sohbet etme imkânı bulan blogger lerın keyfine diyecek yoktu.

Yonca Gıda yetkililerinin yaptığı marka ve ürün tanıtımlarının ardından, Yonca Gıda ürün özelliklerini anlatan Ayşe Tüter ayrıca ünlü tariflerini de sevenleri ile paylaştı. Bayanların yemeklerle ilgili tüm sorularını yanıtlayan Ayşe Tüter kendisine gösterilen yoğun ilgiden de çok memnun kaldı.

İstanbul İTÜ Maçka kampüsü sosyal tesislerinde düzenlenen etkinliğe katılan Yonca Gıda yetkilileri ‘ İzmir ve Ankara’dan sonra etkinliğimizin İstanbul ayağını da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Diğer illerde de bu gibi etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz.Bunun içinde çalışmalarımız devam etmekte..’ diyerek bu tür buluşmalarının diğer illerde de devam edeceğini belirttiler.

6 yorum:

  1. selamlar Yeldacığım sodalı kekin fincan ölçülerini sormuşsun canım türk kahvesi fincanıyla ölçüler
    ilgine teşekkürler sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  2. yeldacım katılımın için teşekkür ederim bol şans diliyorum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. grazie per essere passata da me!!!
    Un bacio grande!!!

    YanıtlaSil

Special design for Sonbahar Tatlar / Blog Tasarımı