31 Ekim 2010 Pazar

ÇİKOLATALI MİLFÖY

Merhaba bu tatlımı tatlı çikolatalı milföyleri tüketmeden önceee milföylü tatlar etkinliği için Güloanne'nin Mutfağı'na  gönderiyorum...





Malzemeler: 
  • Milföy hamuru
  • Bitter çikolata
  • Pudra şekeri

 Yapılışı :


  1. Milföy hamurları çözüldükten sonra oklavayla ya da elle biraz daha açın.
  2. Bitter çikolataları ister kıyarak istersenizde bütün halde bir köşesine koyun ve yuvarlayarak kapatın.
  3. Şekil itibarıyle yalancı kruvasanda diyorum ben buna.
  4. Fırın tepsisine koyarak önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirin.
  5. Fırından çıktıktan sonra ılıtıp üzerine pudra şekeri serpin.

BON APPETİT...

13 yorum:

  1. immmm nefis, nefis. Nasil yemeyelim simdi bunu? Ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı pazarlar, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok güzel ve leziz görünüyor.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. aaa evet bunu daha önce de görmüştüm ama yapmaya fırsat olmadı yalancı kuruvasan çok yakışmış
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. BAYRAM KOMBESİ; Merhaba valla ben şimdi tavşan kanı bir çay demliyorum ve ardından oğlumla yiyeceğim :) sizide davet edebilrim buyrun beraber yiyelim :)


    FUAT BEY; Merhaba sizede hayırlı pazarlar. Teşekkürler, afiyet olsun...


    MİNE HANIM ; Teşekkürler çok pratik, leziz ve tatlı .. Afiyet olsun..

    YanıtlaSil
  5. ♥♥ Olá, amiga!
    Voltei para rever seu blog.
    Isso é tudo de bom!!!
    Boa semana!♥
    Beijinhos.
    ♥♥ Itabira
    Brasil ♥♥
    ✿ܓܓ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿ܓܓ✿

    YanıtlaSil
  6. selam
    sevgili Yelda ellerine sağlık bende bazen yapıyorum harika oluyor çıtır çıtır ve içinden gelen o harika çikolata lezzeti hıımmm nefisss:)
    bazen de fındık ezmesi katıyorum oda güzel oluyor denemelisin
    sevgiler
    Aynur

    YanıtlaSil
  7. Bitter çikolata- Milföy. Nefis bir ikili olmuş.

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar pratik ne kadar güzel olmuş ya bayıldım:)
    Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  9. canım tarifini aldım etkinliği desteklediğiniz ve tarifinizle katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim yüreğinize ve emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  10. çok pratik kolay bir lezzet elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  11. Magia de Ines; thank you, u so kind :)

    Papatya 68 ; Teşekkürler Aynur evet mutlaka denerim fındık ezmesine de bayılırım.

    Sarkaç; Teşekkürler.. Müthiş ikili :)

    Nazlı ; Teşekkür ederim .Cankurtaran gibi tatlı krizlerinde, çay demlenene kadar tatlınız hazır efendim :)

    Güloanne ; Ben teşekkür ederim diğer tariflerde çok leziz takipteyim :)

    Nazmiye ; Teşekkürler, afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  12. hem pratik hemde nefis bir lezzet
    eline sağlık canım
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. Yemekbiraşk; Çok teşekkürler, afiyet olsun :)

    YanıtlaSil

Special design for Sonbahar Tatlar / Blog Tasarımı